top of page
Defqon 10.jpg

VACATURE

SITE CREW

DE VACATURE

Als onderdeel van onze Site Crew verzorg jij de op- en afbouw van de horeca op de verschillende locaties door het hele land. Je hebt een pro- actieve rol binnen het horecamanagementteam van YOUR Productions en pakt de verantwoordelijkheid voor het produceren van de horeca op evenementen variërend van 5.000 – 120.000 bezoekers. Dit doe je samen met de projectmanager, site producent en de overige collega’s van YOUR Productions.

 

In deze functie draag je zorg voor de voorbereiding en uitvoering van de op- en afbouw van een evenement en ben je onderdeel van het team wat zorgt voor een perfect verloop van een volledig evenement. Tijdens de uitvoering van de op- en afbouw van de evenementen ben je meewerkend verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden.

 

Je werkdagen vinden vooral plaats in het veld. Als Site Crew ben jij verantwoordelijk voor de blauwdrukken en de planning in de praktijk. Deze werkzaamheden bestaan uit de fysieke bouw en inrichting van de bars, laden en lossen van materialen, communicatie met teamleden zowel intern, als extern, zul je diverse kantoorwerkzaamheden op moeten pakken en kun je snel schakelen tussen werken met je handen of met je verstand.

WIJ VRAGEN

  • MBO en/of HBO werk- en denkniveau, maar niet bang om de handjes vuil te maken

  • Rijbewijs en mogelijkheden tot eigen vervoer

  • Heftruckbewijs of ambitie om die te halen

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

  • Bereid tot het werken met een hoogst flexibele agenda

  • Sterke communicatieve vaardigheden en je kan tegen een grapje en een stootje

  • Beschikbaarheid op fulltime basis

WAT BIEDEN WIJ

Een uitdagende baan in een hecht team met een portfolio van bijzondere projecten door het hele land heen. Naast een marktconform salaris bieden wij een uitstekend platform voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het doorgroeien binnen onze organisatie. Wij geloven dat een goede attitude en hard werken met een glimlach meer waard is dan de juiste diploma’s. Je werkt binnen een gezellig team met een informele sfeer.​

REAGEREN

Wij zien graag een aanmelding verschijnen. Stuur ons je motivatie en een overzicht van je ervaringen naar info@your-productions.nl onder vermelding van “Vacature Site Crew”.​

bottom of page